Despre noi

imagineAparuta pe piata auto din Romania din dorinta de schimbare prin inovare, demonstrarea unui profesionalism desavarsit si prestarea de servicii de inalta calitate, compania Auto Rulate Romania va sta la dispozitie, facilitand serviciile de vanzare si cumparare auto, la un nivel remarcabil pe piata romaneasca.

Intr-o lume a falsurilor frumoase, Auto Rulate Romania va ofera ocazia de a va gasi masina dorita, prin increderea de care dam dovada, seriozitate si o colaborare echitabila, orientata in mod deosebit spre doritele clientului. Ne recomanda o experienta de 10 ani in domeniu, ceea ce ne ofera un plus de cunoastere atat in pivinta detaliilor pietei, cat si a dorintelor clientilor, prin oferirea unei game variate de produse si finantarea oricarui nivel de venit.

Vanzari auto cu garantie

Auto Rulate Romania isi arata seriozitatea prin punerea in vanzare de autovehicule verificate si garantate de noi. Astfel, garantam contractual rulajul masinilor, printr-o garantie actuala de 6 luni, oferita incepand cu ziua achizitiei, fara limita de km si ITP valabil.

Echipa noastra da dovada de profesionalism si respect fata de toti clientii. De aceea, consideram ca acestia trebuie sa fie temeinic informati cu privire la toate detaliile unei potentiale achizitionari. Asadar, specialistii Auto Rulate Romania, va stau la dispozitie atat pentru consiliere in vederea achizitionarii unui autoturism, cat si pentru serviciile de post-achizitionare.

Pentru a va convinge de transparenta de care dam dovada, va oferim evaluare gratuita pentru cumpararile auto. Asadar, incurajam clientul sa efectueze orice fel de teste autorizate asupra autovehiculului, pentru a evita aparitia surprizelor neplacute sau a defectelor ascunse.

Cumparam autoturisme rulate

In gama variata de servicii oferite, trebuie sa mentionam, de asemenea, posibilitatile de plata pe care le punem la dispozitia clientilor nostri. Astfel, pe langa varianta unei achizitionari cu banii jos, clientul isi poate finanta autoturismul dorit prin leasing financiar sau credit auto. In plus, oferim si posibilitatea de “Buy Back”, in eventualitatea in care clientul doreste sa dea la schimb propria masina, in favoarea unui autoturism mai nou oferit de noi, prin calcularea diferentelor aferente (in plus sau in minus), achitate, de asemenea, in cash sau leasing. Evaluarea autoturismelor se va face prin incercarea estimarii unei sume cat mai apropiate de pretul real.

De altfel, nu putem sa nu subliniem calitatea transportului autoturismelor importate de noi. Toate autoturismele beneficiaza de transport realizat in cele mai bune conditii, asigurand protectia impotriva oricarui timp de uzura ce poate survenii din cauza rulajului sau a conditiilor de drum.

In privinta achizitionarii, cumparam autoturisme rulate, la pret corect, cu plata pe loc. De asemenea, preluam si autorurisme second hand, avand posibilitatea de a oferi spatiu de expunere in parcul nostru, si anume, preluare in custodie.

Asadar, va asteptam cu drag in vederea unei colaborari! Pentru mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati!

Va multumim,
Echipa ClassAutomotive!

Comanda rapid o masina